En del kallar det inredning.
Vi kallar det ett hem, ett kontor
eller en offentlig miljö.

Så här jobbar vår inredningsbyrå

Det är tidskrävande och komplicerat att inreda sitt kontor eller hem. Vilka möbler passar ihop? Vilka mönster eller färger gör sig bra tillsammans? Hur skapar man en bra helhet med hjälp av små detaljer?

Färg, form och funktion

Vår filosofi grundar sig på ett samspel av färg, form och funktion. Med tidlösa klassiker och personliga attiraljer skapar vi hem och kontor som människor trivs i. Resultatet blir en bestående inredning som är estetiskt vilsam för ögat och som fungerar att leva eller jobba i länge.

När du ska inreda ditt hem har vi ett tips. Spara dina favoriter och ta med dem till vårt första möte. Skärmdumpa, starta ett Pinterest-konto eller klipp ut. För det hjälper oss att förstå vad du tycker om och vilken känsla du är ute efter.

Här är våra fyra steg till ett nyinrett hem, kontor eller en offentlig miljö:

1. Allt börjar med ett möte

Vi går igenom önskemål, tankar, tidsplan och budget. Mötet är kostnadsfritt och tar 45 minuter, för både privatpersoner, företag och organisationer.

2. Moodboard med känslan

Efter mötet gör vi på Thimar Form ett visuellt konkret förslag i form av en moodboard med möbler och attiraljer.

3. Vi pratar ihop oss

Vi tar en avstämning om det visuella förslaget. Sen gör vi eventuella justeringar så du är nöjd och är med på tåget.

4. Nu händer det!

Nu är det dags att färdigställa. Om du valt till montage kommer vi till dig och gör i ordning på plats, annars hämtar du möblerna hos oss. Voilá!

Elite Stadshotellet

SILVA

Advant

Skanska Nya Hem

Max Matthiessen

Mackeriet

Autowåx

Swedvise

Pitcher´s