Hej! Välkommen till Thimar Form!

Thimar Form ägs och drivs av paret Claes och Viktoria Thimar som båda har lång erfarenhet inom möbel och belysningsbranschen. Christina är utbildad MSA arkitekt och är en riktig estet ut i fingerspetsarna. På helgerna hoppar ibland våra två superess Karolina och Caroline in och styr upp skutan. Vår vision är att skapa inspirerande rum för alla som tycker om kvalité och detaljer. Resultatet ska vara skönt för ögat men också funktionellt och gärna med en tvist.

Slow shopping

Vi tror på slow shopping, vilket betyder att det ska få ta tid att skapa sitt hem eller sitt kontor. Du ska inte handla bara för att handla. Vi vill att du ska tänka långsiktigt och se på dina inköp som en investering.

Helt handplockat sortiment

Vi tycker om kvalité och därför är hela sortimentet handplockat. Kvalité kostar ofta lite mer, men priset handlar inte bara om varumärket, utan också om att företagen använder hållbara material och har schysta villkor för sina anställda. Vi vill stå bakom allt som vi säljer, in i minsta detalj. Win-win för både miljön och mänskligheten!

Välkommen till butiken med kunskap, service och kvalitét! Välkommen till Thimar Form!