Vi hjälper dig välja rätt gardiner till ditt hem eller företag.

Gardiner är ofta en anonym inredningsdetalj som många glömmer bort. Men de har flera viktiga funktioner och skapar såväl karaktär som stil i ditt hem eller ditt företag. Tycker du det är svårt att välja? Lugn, vi hjälper dig!

Gardiner ger ett lugn och en mjukhet, samtidigt som de skyddar mot starkt solljus och insyn. Men hur väljer du rätt gardiner? Det är där vi kommer in.

Ska det vara takskenor? Behöver du hissgardiner? Mörkläggande eller skirt. Ska rummet kännas varmt eller ljust? Vill du ha flera lager gardiner utanpå varandra? Gillar du blanka eller matta tyger? Det finns gardiner för alla smaker och stilar.

Hissgardin
Vi hjälper dig med skräddarsydda hissgardiner som anpassas exakt efter dina fönster. Du kan välja mellan två varianter, hissgardin med lindrag eller med kuldrag. Om du vet att du ska hissa upp och ner gardinen ofta rekommenderar vi den med kuldrag.

Vi på Thimar Form har ett stort urval av textilier för alla stilar och behov. Dessutom har vi en egen sömmerska som syr upp gardinerna så de passar perfekt i just ditt hem eller på företaget.
Det är inte alltid lätt att hitta rätt gardiner; kom därför in till oss i butiken så hjälper vi dig vidare.

Vi säljer även gardinskenor av hög kvalitet.

Priser gardinskena inkl. tillbehör
Vi säljer 2 meters och 3 meters skenor. Det ingår alltid fästen, glid och ändskydd.
Pris: 350 kr per meter
Skarvfäste kostar 100 kr extra.

Montage
Vi kan även hjälpa till att montera både gardin och gardinskena.
Pris: 990 kr per timme