Härliga utemöbler är på plats i butiken

Det blir ljusare, fräknarna återkommer, fåglarna kvittrar, gatorna sopas rena från grus och trädens lövsprickning börjar. Vi har längtat efter ljusare tider och äntligen är våren här.

Ett annat vårtecken är att säsongens utemöbler till altanen, balkongen och uteplatsen är på plats i butiken. Kom in och välj och vraka bland stolar, matbord, solstolar, solsängar, belysning, bänkar, soffor, sidobord och krukor i alla möjliga olika färger och former.

Palissade matgrupp

Galvaniserad nyhet från String

En extra spännande nyhet för säsongen är stringhyllorna i galvaniserat stål från String som tål att stå både utomhus och inomhus. Skräddarsy din stringhylla och placera den på balkongen, altanen eller uteplatsen med blommor, odlingar och diverse snygga attiraljer.

Missa inte de galvaniserade balkonglådorna från Ferm Living i svart och grönt. Balkonglådorna monteras enkelt och har ett smart dräneringshål i botten så dina växter stormtrivs.

Palissade från Hay innefattar stolar, matbord, fåtöljer, bänkar, bord. I våra ögonen är kollektionen det mest kompletta och stilrena valet för uteplatsen. Designen är luftig och konstruktionen är stabil och följer kroppens former. Du kommer sitta både snygg och skönt på en stol, bänk eller fåtölj från Palissade.

Fantastiska Fermob

Fermob är ett vårtecken i sig. Vad sägs om Louisiane-bänken, roliga sidobord med rullfunktion eller bord, stolar, loungefåtölj från Luxembourg-serien? Känns det svårt att välja? Kom in till butiken så hjälper vi dig.

Våren har äntligen kommit till butiken. Välkommen in du också!